22.5.08

Recollida de signatures de la campanya 'Decideixo decidir!' al Camp Nou

foto
22.05.2008
Recollida de signatures de la campanya 'Decideixo decidir!' al Camp Nou

Després de la recollida massiva de signatures arreu del país els dies 9 de març i 23 d’abril, la campanya Decideixo Decidir!, que impulsen conjuntament la Plataforma Sobirania i Progrés i la Plataforma pel Dret de Decidir, s’està consolidant amb la recollida de signatures sistemàtica i estructurada en els punts més diversos del territori i amb la presència en els esdeveniments més importants de país.

El gran repte immediat és garantir una forta presència a la gran festa reivindicativa que serà, sens dubte, el partit entre les seleccions de Catalunya i Argentina, que com segurament ja sabeu se celebra el dissabte, 24 de maig a les 19 hores, al Camp Nou de Barcelona.

En aquest cas, a més d’animar-vos a participar a l’acte i a donar suport a la reivindicació del reconeixement de les seleccions catalanes, des de Sobirania i Progrés us demanem la vostra col·laboració en la recollida de signatures que es farà des d’una dotzena de taules dins i fora de l’estadi. Les tasques a realitzar són les habituals: animar a signar, ajudar a omplir les butlletes i demanar col·laboració econòmica.

Com les activitats lúdiques previstes començaran al migdia, s'ha previst l’organització de dos torns de voluntaris, el primer de 12 a 16 hores i el segon des de les 16 hores fins la finalització del partit. No cal estar tot el temps d’un torn darrera una taula. Qualsevol espai de temps ens serà útil.

Esperem disposar d’entrades per a tots els voluntaris que vulguin veure el partit. Les cites prèvies dels dos torns són les següents:

12 hores: davant la Maternitat en el punt més proper a la Travessera de les Corts

16 hores: en el mateix lloc.

Us demanem confirmar la vostra disponibilitat per participar a un dels dos torns, per mitjà del correu voluntaris@decideixodecidir.cat