29.5.08

El Cercle d'Estudis Sobiranistes ja és a la xarxa

foto
29.05.2008
El Cercle d'Estudis Sobiranistes ja és a la xarxa

(Publicat al diari Crònica)

El Cercle d'Estudis Sobiranistes es va crear a mitjans de l'any passat a fi de crear un think-tank "d'acció i pensament intel·lectual" que difongui idees independentistes entre els diferents actors econòmics i socials del país. El CES, va ser fundat pel membre del Consejo General del Poder Judicial, Alfons López Tena (entrevistat a crònica), i pel professor de dret constitucional, Héctor López Bofill.

El web vol ser un punt de trobada per a tots els ciutadans, associacions, partits i empreses que vulguin conèixer els diferents estudis que anirà realitzant el Centre d'Estudis Sobiranistes. A partir d'ara, el CES farà servir aquesta pàgina web com a portaveu dels seus plantejaments. Tasca que combinaran per una feina més silenciosa de contactes i relacions amb diferents actors socioeconòmics del país. A principis d'any, ja van presentar un informe sobre la Llei de Consultes Populars que van trametre als diferents partits polítics.

A part dels diferents estudis que aniran publicant, en la plana web també s'hi podran trobar articles dels seus membres, així com un apartat de participació i col·laboració per a tothom que hi vulgui participar. D'aquí poc, el Centre d'Estudis Sobiranistes farà públic un estudi que avala la viabilitat de mantenir i millorar el sistema de pensions si Catalunya esdevé estat independent.