10.6.08

27000 persones assisteixen al Dia de les Seleccions Catalanes a Girona

foto
10.06.2008
27000 persones assisteixen al Dia de les Seleccions Catalanes a Girona

(Publicat a sms25)

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha celebrat durant aquest cap de setmana el III Dia de les Seleccions Catalanes, que enguany s'ha dut a terme a Girona. 27000 persones s'hi han apropat durant aquests dies per a participar d'aquesta jornada esportiva, lúdica i reivindicativa. La Plataforma ha fet un balanç positiu d'aquesta xifra d'assistència, “tenint en compte que la pluja en moments puntuals ha estat un element determinant que ha fet reduir en gran part l'afluència de públic”.

Les activitats més seguides d'aquest III Dia de les Seleccions han estat les destinades a nens de dissabte al matí a Fontajau, l'handbol amb el Catalunya-Tunísia al Palau Sacosta i les actuacions de Toni Bou, Adam Raga i Ot Pi a la Plaça Constitució. Els concerts de Els Pets i Antònia Font van tancar la mateixa jornada de dissabte amb més de 5.000 persones presents a la Devesa. Cal destacar que dins del mateix Dia de les Seleccions es va celebrar la I Copa de les Nacions, que va enfrontar per primera vegada les seleccions de bàsquet de Galícia, Portugal, País Basc i Catalunya.

En definitiva, un any més la Plataforma Proseleccions tanca les seves jornades més reivindicatives amb un èxit que esperem que es revalidi en el futur. I que el temps sigui una miqueta més clement i hi col·labori, per molta sequera que hi hagi!