21.4.08

Per Sant Jordi tothom al carrer!

foto
21.04.2008
Per Sant Jordi tothom al carrer!

El dia de Sant Jordi la Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés sortiran al carrer per continuar la recollida de signatures pel Dret de Decidir. Es tracta que totes les persones que ho vulguin, puguin participar en la recollida de signatures per aconseguir que el Govern de Catalunya pugui convocar referèndums.

En especial fem una crida als voluntaris i voluntàries que tenen material pendent de la jornada del 9 de març perquè surtin al carrer el dia de Sant Jordi. També els animem a participar en els actes que la PDD i SiP faran arreu del territori i on es farà una lectura del manifest en diversos actes oficials.

També volem informar que la PDD i SiP, durant la diada de Sant Jordi, posarà a Barcelona 5 taules de recollida de signatures. Aquestes taules es distribuiran al llarg de la Rambla i Rambla de Catalunya, des de l’estàtua de Colom fins a la Rambla de Catalunya cantonada amb el carrer Diputació.

A les 11 del matí s’iniciarà un cercavila, a càrrec de la companyia Xarop de Canya que, des de Colom pujarà per la Rambla i finalitzarà a les 12, 30 a la Rambla Catalunya cruïlla Diputació. Aquest mateix cercavila s’iniciarà en direcció contrària, des de la Rambla de Catalunya fins a Colom a les 4 de la tarda.

La PDD i SiP agraïm la bona acollida i el suport que han tingut aquestes iniciatives entre els voluntaris i voluntàries i esperem que, com sempre, els ciutadans i ciutadanes del nostre país estiguin amb nosaltres, vagin a signar a les taules i participin en tots els actes. Esperem que la diada de Sant Jordi serveixi per apropar-nos més al nostre objectiu: aconseguir que Catalunya pugui decidir sobre els temes que ens afecten.

Moltes gràcies pel vostre suport

Endavant per un Sant Jordi lúdic i reivindicatiu.

Comissió de comunicació

Plataforma pel Dret de Decidir Sobirania i Progrés