14.11.08

10.000 a Brussel·les per l’Autodeterminació de la Nació Catalana


14.11.2008
10.000 a Brussel·les per l’Autodeterminació de la Nació Catalana

Sobirania i Progrés us recorda que en suport a la marxa de catalans i catalanes a Brussel•les per l'autodeterminació de la Nació Catalana, s’ha organitzat una primera trobada territorial a Girona, demà dissabte 15 de novembre.

Demanem la teva implicació en aquest projecte, tant si pots assistir-hi personalment com si no t’és possible. En aquest sentit l'acció o col·laboració pot ser múltiple i diversa: difusió de la marxa en diferents mitjans, preparació d'actes públics a totes les comarques i municipis, organització d'activitats o assistència trobades de voluntaris. Qualsevol acció ajudarà a aconseguir ressò popular i a despertar la consciència nacional de molts.

Cal que demostrem a Europa, i al món, la nostra voluntat de ser un Estat membre de la Unió Europea. Difondre i publicitar la marxa a Brussel·les és una bona ocasió per manifestar-ho. Per això, et convoquem a la reunió que tindrà lloc a la Casa de Cultura de GIRONA demà dissabte 15 de novembre a les 11 del matí. Si vols contactar i trobar més informació:

Web: deumil.cat

E-mail: territori@deumil.cat

Delegació territorial de Girona: E- mail ( pddgirona@gmail.com, xarxamail@yahoo.es) i telèfons (678165020 / 609660765).