26.2.08

Sobirania i Progrés, a l'Aplec Independentista de dissabte

foto
26.02.2008
Sobirania i Progrés, a l'Aplec Independentista de dissabte

Des de Sobirania i Progrés us convidem a assistir a l'Aplec Independentista organitzat per l'Associació Cultural EspaiCat pel proper dissabte, dia 1 de març, a l'ermita de Sant Sebastià (terme municipal de Vic - parròquia de Santa Eulàlia de Riuprimer), on participarà l'economista i impulsora de la nostra plataforma, l'Elisenda Paluzie.

La jornada començarà a partir de 2/4 d'11 del matí i a les 12 del migdia es faran els parlaments:

1er.- A càrrec de Joan Marc, membre de la Comissió que enguany organitza el centenari de l'Estelada.

2on.- A càrrec de Xevi Rovira, regidor de Santa Eulàlia de Riuprimer, el qual demanarà en un manifest que l'ermita de Sant Sebastià sigui declarada Monument Històric d'Interès Nacional i n'explicarà els motius de tal reivindicació.

3er.- A càrrec de l'Elisenda Paluzie, membre impulsora de Sobirania i Progrés, la qual explicarà tot allò referent a la recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008.

Posteriorment, a partir de les 2 del migdia, els assistents podran gaudir d'un dinar de germanor a la mateixa ermita. Com que l'aforament de les instal·lacions és limitat, és imprescindible que reserveu abans de dimecres 27 de febrer al migdia. Cal tenir en compte que les places son, com diem, limitades, i que podrien cobrir-se abans d'aquesta data, cas en el qual no podrien fer-se més reserves. El preu serà de 15 Euros pels adults i 5 euros per a la canalla.

Per reservar pel dinar podeu dirigir-vos al correu electrònic aleix.andreu(ARROBA)gmail(PUNT)com.