4.9.09

Joan Laporta participarà a la manifestació sobiranista de l'Onze de Setembre

04.09.2009
Joan Laporta participarà a la manifestació sobiranista de l'Onze de Setembre

Sobirania i Progrés, conjuntament amb la Plataforma pel Dret de Decidir, els Deu Mil en Xarxa i el Club FNEC, convoca un any més la manifestació "Som una nació, volem Estat propi", que de nou se celebrarà emmarcada dins la commemoració de l'Onze de Setembre. La convocatòria ja compta amb l'adhesió de desenes d'entitats, com ara Acte de Sobirania, l'Ateneu Sobiranista Català, Catalunya Acció, el Cercle Català de Negocis, el Cercle d'Estudis Sobiranistes, Catalunya Estat Lliure, el Ciemen, la FNEC o Sobirania i Justícia.
Tanmateix, no hi ha dubte que l'adhesió més sonada ha sigut la del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. El president blaugrana, en efecte, serà una de les personalitats destacades que es podran veure a la capçalera de la manifestació, refermant d'aquesta manera el seu ja conegut i inestroncable compromís amb les llibertats del país. La convocatòria compta també amb el suport de destacades personalitats del món de la cultura i la societat civil catalanes, com ara l'actor Sergi López, l'historiador Enric Vila, el bateria d'Els Pets Joan Reig, el cantant Francesc Ribera "Titot" o els escriptors Víctor Alexandre, Marius Serra i Mathew Tree.
Com l'any passat, la manifestació sortirà de la Plaça Urquinaona a les 17:00 i recorrerà la Ronda de Sant Pere i el Passeig de Sant Joan fins a arribar al Passeig Pujades, just al costat del Parc de la Ciutadella. La convocatòria vol potenciar el caràcter festiu i popular que ja va tenir a l'edició 2008, i per aquest motiu oferirem als assistents un concert gratuït, que es durà a terme al llarg de tota la marxa a sobre d'un escenari mòbil. Els artistes a càrrec seran un grup d'excepció: ni més ni menys que la Companyia Elèctrica Dharma, a qui agraïm amb entusiasme la seva participació en aquesta convocatòria, que arriba en un moment crucial de la història del país.
Amb aquest desplegament de recursos humans i materials, Sobirania i Progrés, així com la resta de convocants, mostrem la nostra voluntat de seguir treballant per fer d'aquesta manifestació la convocatòria més multitudinària, transversal, prestigiosa i festiva de tota la Diada. Però no ho podem fer sense el vostre ajut: si voleu treballar com a voluntaris de Sobirania i Progrés durant la jornada de l'Onze de Setembre, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a coordinacio(arroba)sobiraniaiprogres(punt)com.