15.10.08

1a Trobada de Joves d'Òmnium


15.10.2008
1a Trobada de Joves d'Òmnium

El cap de setmana del 8 i 9 de novembre, Òmnium Cultural organitza la seva primera trobada per a joves d’entre 18 i 25 anys amb l’objectiu d’oferir un espai de formació i reflexió i, alhora, de crear xarxa entre els socis d’Òmnium més joves i altres persones de la mateixa edat que encara no ho són però que simpatitzen amb els principis de llengua, cultura i país pels quals treballa l’entitat.

La trobada ha estat impulsada per un grup de socis joves d’Òmnium, interessats en generar una dinàmica de treball que animi a la participació dels membres més joves de l’entitat i sigui un punt de referència per al jovent del país.

Amb aquesta finalitat, s’ha preparat una programació que contempla espais de formació, d’intercanvi de coneixements i de lleure. Així, entre les activitats programades, s’hi troben diverses taules per reflexionar sobre temes d’actualitat, com ara els reptes del catalanisme, la cohesió social, l’activisme a la xarxa, o la cultura i els mitjans de comunicació.

També s’han preparat altres activitats per afavorir la coneixença i l’intercanvi d’experiències entre els participants durant els diferents moments de convivència del cap de setmana. Més informació sobre el programa i els preus de la Trobada, aquí.